Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Черкаській області за січень – грудень 2020 року

опубліковано 10 лютого 2021 о 11:37

Понад 1316 заходів з протидії корупції проведено цього року у Головному управлінні ДПС у Черкаській області, з яких: лекції, тренінги, публікації та виступи у ЗМІ, робочі зустрічі.
725 працівникам Головного управління ДПС надано методичну та консультативну допомогу з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, вжиття заходів із запобігання, виявлення конфлікту інтересів та сприяння його усуненню, правильності та повноти заповнення е-декларації.
Розглянуто 29 повідомлень, щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС у Черкаській області до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону, за результатами розгляду яких інформація не підтвердилась.
Найбільш сприятливим результатом у боротьбі з корупційними правопорушеннями, а також вчиненням службових злочинів в системі, є не кількість виявлених правопорушень, а їх своєчасне попередження та профілактика.    
Лише спільна робота, спрямована на дотримання антикорупційного законодавства, підвищення рівня відповідальності керівників за діяльністю підлеглих та неухильне дотримання вимог чинного законодавства сприятиме підвищенню авторитету Державної податкової служби і як результат, налагодженню дієвої співпраці з бізнес-спільнотою та системному наповненню дохідної частини бюджетів усіх рівнів.
Головне управління ДПС у Черкаській області надалі вживатиме вичерпних заходів щодо упередження та профілактики корупційних проявів, виявлення та ліквідації причин та умов їх існування, а також дотриманні антикорупційного законодавства відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції».