Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Черкаській області за січень – березень 2020 року

опубліковано 09 квітня 2020 о 15:51

Результати роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції

ГУ ДПС у Черкаській області  за січень – березень 2020 року


Відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Черкаській області (далі - ГУ ДПС) у  січні – березні 2020 року проведено 353 заходів з протидії корупції: лекції, тренінги, публікації та виступи у ЗМІ, робочі зустрічі.
Надано 475 працівникам ГУ ДПС методичну та консультативну допомогу з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, вжиття заходів із запобігання, виявлення конфлікту інтересів та сприяння його усуненню, правильності та повноти заповнення е-декларації.
Розглянуто 6 повідомлень, щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, за результатами розгляду яких інформація не підтвердилась.
ГУ ДПС надалі вживатиме вичерпних заходів щодо упередження та профілактики корупційних проявів, виявлення та ліквідації причин та умов їх існування, неухильне дотримання законодавства щодо заходів фінансового контролю відповідно вимог Закону України «Про запобігання корупції».