Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стан роботи системи моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінювання ступеня ризиків

, опубліковано 13 грудня 2022 о 09:20

За січень-листопад 2022 року на розгляд комісії ГУ ДПС у Черкаській області з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – Комісія) надійшло 34636 Повідомлень про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування 1879 суб’єктами господарювання на загальну суму ПДВ 979 млн гривень.

За результатами розгляду Повідомлень щодо подання пояснень та копій документів прийнято рішення про реєстрацію 32363 Повідомлень по ПН/РК 1770 СГ на загальну суму ПДВ 906,7 млн гривень.

Крім того, Комісією враховано 769 Таблиці даних платника податку з інформацією щодо кодів видів економічної діяльності платника податку згідно з УКТ ЗЕД та/або кодів послуг згідно з ДКПП.

Якщо у майбутньому будуть виявлені ризики у діяльності підприємства, таблиця може бути скасована, як на регіональному так і на центральному рівні.

У разі виникнення додаткових питань з приводу зупинення реєстрації ПН/РК, ви завжди можете отримати консультацію у спеціалістів ГУ ДПС у Черкаській області за номером (0472) 33-91-97.