Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Катеринопільська ДПІ: Електронний кабінет працює цілодобово, без додаткового програмного забезпечення

, опубліковано 27 липня 2023 о 10:42

Начальник Катеринопільської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Вікторія Стоколос на зустрічі з суб’єктами господарювання розповіла платникам податків про електронні сервіси ДПС України  та подання звітності онлайн.

Зокрема, керівниця інспекції поінформувала про «Електронний кабінет», через який можна подати декларацію про майновий стан та доходи за минулий рік, щоб отримати податкову знижку, довідку про доходи, переглянути розрахунки з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, отримати податкове повідомлення-рішення про сплату майнових податків тощо.

Вікторія Стоколос відзначила, що Електронний кабінет працює цілодобово в реальному часі та не вимагає використання жодного додаткового програмного забезпечення.

Вікторія Стоколос повідомила присутніх, яким чином через Електронний кабінет громадяни можуть дізнатися про наявність податкового боргу та додала, що приватна частина Електронного кабінету через режим «Стан розрахунків з бюджетом» відкриває доступ до особових рахунків користувача зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника). Щоб отримати доступ до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету потрібно пройти електронну ідентифікацію, використавши для входу кваліфікований електронний підпис.  

За матеріалами Катеринопільської ДПІ