Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детінізація економіки – запорука майбутнього

, опубліковано 22 березня 2023 о 16:45

В рамках системної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами та платниками податків 22.03.2023 начальник Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Капура провів зустріч з головою Сагунівської територіальної громади Іриною Бодяненко. 

Головною темою проведеного заходу стало наповнення місцевого бюджету, зокрема за рахунок сплати місцевих податків і зборів, погашення податкового боргу та легалізації заробітної плати.

Володимир Капура повідомив, що легалізація робочих місць і заробітної плати – це соціальна захищеність кожного кваліфікованого працівника, запорука майбутнього  стабільного економічного розвитку нашої держави  та запропонував голові  Сагунівської територіальної громади проводити зустрічі з представниками суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на території  громади, шляхом співпраці з податківцями Черкаської області, з метою проведення індивідуальної роз’яснювальної роботи щодо дотримання норм чинного законодавства про працю. 

Ірина Бодяненко додала, що суспільство має усвідомити, що легалізація заробітної плати – це гідне забезпечення майбутнього кожного громадянина України.

Наприкінці зустрічі, її учасники, обговорили актуальні питання застосування РРО та проведення «Деклараційної кампанії – 2023».

 

За матеріалами Черкаської ДПІ