Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детінізація економіки – основний шлях збільшення надходжень до бюджету

, опубліковано 08 березня 2023 о 14:49

В рамках системної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами 7 березня начальник Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Капура, заступник начальника Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Олег Лисенко, начальник Черкаського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Ірина Буланова, головний державний інспектор Черкаського сектору податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Максим Коваленко провели зустріч з старостою с. Байбузи Мошнівської територіальної громади  Петром Лисенком. 

Наповнення місцевого бюджету та актуальні питання «Деклараційної кампанії – 2023» стали основними темами проведеної зустрічі. 

Володимир Капура повідомив, що співпраця з органами місцевого самоврядування, взаємний обмін інформацією, дає можливість фахівцям податкової служби належним чином, в межах компетенції, реагувати на потенційні зловживання у сфері трудових відносин. Це сприяє збільшенню сплати податкових платежів, що є бюджетоутворюючими для територіальної громади. 

Петро Лисенко додав, що дотримання вимог трудового законодавства -  це офіційне оформлення співробітників суб’єктами господарювання, своєчасна виплата заробітної плати, недопущення її виплат у конвертах. Адже наповнена місцева казна дає можливості для розвитку територіальних громад, як економічного так і соціального. 

Наприкінці зустрічі учасники також обговорили актуальні питання «Деклараційної кампанії – 2023».

 

За матеріалами Черкаської ДПІ