Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовження інформаційно-роз’яснювальної роботи податківцями Золотоніської ДПІ

, опубліковано 29 грудня 2022 о 13:06

З метою своєчасного та повного інформування платників податків, працівники Золотоніської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області, днями, провели чергову інформаційно-роз’яснювальну роботу для фізичних осіб підприємців та громадян, під час якої говорили: про одноразове (спеціальне) добровільне декларування; про витрати, які дозволено включити для отримання податкової знижки, а також про деякі аспекти застосування РРО/ПРРО.

Наталія Сердюк, старший державний інспектор Золотоніської ДПІ зазначила, що громадяни, які мають активи, що не були оподатковані чи оподатковані не в повному обсязі, мають можливість офіційно їх легалізувати, при цьому у добровільній декларації не потрібно вказувати інформацію про джерела їх походження. Головною умовою є лиш подання добровільної декларації в електронному вигляді та сплата відповідного збору. Сплатити збір держава дала можливість, як однією сумою так і її частинами. Таким чином, особа матиме можливістю вільно використовувати свої активи та бути «чистою перед Законом»

В ході інформаційної кампанії, жвавим обговоренням також стала тема: «Права на податкову знижку та які витрати дозволено до неї включати», в ході якої старший державний інспектор надала вичерпні відповіді на запитання громадян та ФОП.

Головним державним інспектором Золотоніської ДПІ, Світланою Козак доведено до відома платників податків про основні зміни, які було внесено до законодавства сфери застосування РРО/ПРРО, на період дії воєнного стану, а також про внесені зміни в частині строків режиму офлайн, у випадку відсутності інтернет зв’язку.

Податківці Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області завжди готові надавати якісну та професійну консультативну підтримку платникам податків.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ