Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Без сплати податків не може існувати жодна держава»

, опубліковано 04 березня 2021 о 11:29

В природі відбувається довгоочікуване дійство – весна, але для нас такою ж стала зустріч з талановитою, чарівною та гарно вбраною панянкою – уманчанкою Наталією Рудою. Хоча її складно називати тільки уманчанкою, вона і черкащанка, і киїєвлянка, вона є справжня українка.
Наталія Руда авторка віршів, в яких закладений глибокий зміст, музики, яка надихає, та чудова виконавиця самих пісень. Про неї можна казати, що вона є  свідома та глибоко патріотична людина, в її піснях ми поринаємо в водограй таких знайомих та зрозумілих почуттів, як любов до батьківщини, рідної землі, рідного міста, в якому робимо перші кроки, закохуємося, страждаємо та  буваємо безмежно щасливими. Своїми почуттями та ставлення до України, її майбуття в пісні «За мабутнє», про землю батьків та родина «Черкаський край»,  «Мій рідний край», через такі пісні розуміємо, що не обираєм тільки маму та куточок рідної землі. А «Пісня про Умань», в якій Наталя зізнається в коханні до місця де були її перші крокі в житті і всі чарівні миттєвості дитинства, ми разом з нею розуміємо, що дійсно - Умань, це те місто, куди тобі хочеться  повертатися, і де тебе завжди чекають.  
Руда Наталія Сергіївна є депутатом Черкаської обласної ради VIII скликання, обрана у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Черкаської обласної організації політичної партії «За майбутнє», член депутатської фракції політичної партії «За майбутнє», член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту, має вищу освіту, та є фізичною особою-підприємцем.
При цьому, враховуючи події останнього часу щодо пандемії  в Україні та оголошеного карантину, Наталя продовжує сплачувати податки своєчасно та в повному обсязі.  
«Без сплати податків не може існувати жодна  держава. Ми маємо це всі розуміти. Декларування своїх доходів та сплати податків є економічним підґрунтям для розвитку будь-якої місцевої громади та нашої держави в цілому. Розуміння цього та виконання конституційного обов’язку потрібно всіма громадянами заради існування країни в майбутньому», - такою була  відповідь Наталії Рудої на питання щодо її ставлення до декларування доходів та сплати податків.

 

За матеріалами Уманської ДПІ