Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До бюджетів усіх рівнів сплачено 5,3 млрд гривень податків, зборів та платежів

, опубліковано 03 травня 2022 о 09:49

Платниками податків Черкащини за чотири місяці 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 5,3 млрд гривень податків, зборів та платежів

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз, платниками Черкаської області за січень-квітень 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 5,3 млрд грн податків, зборів та платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року до бюджетів спрямовано на 342 млн грн, або на 7 відс. більше податків, зборів та платежів.

До державного бюджету України сплачено 2,3 млрд грн, що на 83 млн грн,  або на 3,8 відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з показником за відповідний період минулого року.

Місцеві бюджети Черкаської області отримали 3 млрд грн, що на 259,5 млн грн, або на 9,5 відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Також перераховані і спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат майже 2,4 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з показником за відповідний період 2021 року внеску перераховано на 353,4 млн грн, або на 17,5 відс. більше порівняно з показником за відповідний період минулого року.

Юрій Байбуз висловив подяку всім платникам податків за вклад в перемогу України та активну громадянську позицію!